Bezdušni 2

Sinopsis:

Proizvodnja: ART PICTURES STUDIO,Rusija, 2015 

Reditelj: ROMAN PRYGUNOV

Uloge: DANILA KOZLOVSKII, MILOŠ BIKOVIĆ, MAŠA ANDREEVA, ALEKSANDRA BORTIČ, DOMINIK PINON, SERGEI BURUNOV, PAVEL VOROŽCOV, VLADIMIR SIMONOV, KRISTINA BABUŠKINA, LEV PRYGUNOV

Žanr: drama

Trajanje:  112 min.

Film je nastavak istoimenog hit-filma snimljenog 2012. godine po bestseleru Sergeja Minajeva, koji je otvorio Međunarodni  Filmski Festival u MoskvI 2012.

Dobio je 5 nominacija za nagradu „Zlatni orao“, medju kojima i nagradu za najbolji film godine, a glavni glumac Danila Kozlovski dobio je „Zlatnog orla“ za najbolju mušku ulogu.

U ovom drugom delu pratimo Maksa Andrejeva koji odlučuje da okrene novi list u svom životu. Smatra da je najbolje mesto za početak novog života na suprotnom kraju sveta u jugoistočnom delu Azije, na ostrvu Bali. Ono što ne zna je da ne može zanemariti svoju prošlost. Okolnosti ga nateraju da se vrati u domovinu i donese vrlo težak izbor.Tu se dešava oštar zaokret – broj likova i novih imena se povećava, a gledaoci dobijaju predstavu o veličini korupcije i intriga koje postoje u  javnim koroporacijama, a Maks poslušno počinje da radi kao dvostruki agent (u stvari nema izbora). Od tog momenta radnja filma se razvija poput sinusoide – usponi i padovi postaju karakteristične odlike filma sve do samog kraja.

Druga glavna uloga u filmu je naš glumac Miloš Biković, koji je prisustvovao premijeri i očarao Ruse.

Trejler